Blogg

Utställning i Kulturhuset (gamla fängelset), Gävle

11 jul 2016

Min utställning "målningar med motiv från trakten" i Kulturhuset pågår juli månad ut. Adressen är Hamiltongatan 1.

Vernissage på Kulturkiosken, fredag den 9 oktober.

7 okt 2015

Nu är jag i full gång med att hänga och förbereda utställningen på Kulturkiosken med vernissage nu på fredag den 9 oktober.

Kulturkiosken och Sjömanskyrkan

21 sep 2015

Ville bara nämna att Kulturkiosken och Sjömanskyrkan, där jag kommer att ha utställning, ligger i Gävle.

Utställningar på gång

21 sep 2015

Sommarjobbet på Furuvik är avslutat. Så nu är det full fart med penseln och tre utställningar är på gång. I Kulturkiosken kommer jag att vara med på en samlingsutställning med åtminstone en målning. Utställningen är till förmån för Gävle Katthem och pågår mellan den 2 och 16 oktober. Jag kommer samtidigt ha min egen utställning i Kulturkiosken. Den pågår mellan den 8 och 23 oktober. Under hela november månad kommer jag att visa målningar i Sjömanskyrkan. Välkomna!

Sommarjobb

15 jul 2015

Jobba i Furuviksparken är roligt. Det blir förstås ingen tid till måleri men variation och nya erfarenheter är bra, också är det ju under så kort tid. Bara under sommaren.

Den lilla utställningen i skyltfönstret hos Profilen blev bra. Titta in om du har vägarna förbi.

En liten sommarutställning

14 jun 2015

PROFILEN KONST & RAMAR i Gävle har valt ut fyra av sex målningar som jag var in och visade upp. Inte dåligt. De ska få stå i ett av deras skyltfönster under juli månad. Det ser jag fram emot. Målningarna är Gävle Strand, Uppbränd, rostig båt..., Snötyngt träd... och Husknut i Bomhus.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)